Cégünkről

A 4iG Nyrt. leányvállalataként, az Axis Rendszerház Kft. az üzleti intelligencia megoldások, nagyvállalati rendszerek, alkalmazások szállítása és üzemeltetése, valamint platformfüggetlen fejlesztések megbízható szállítója a köz- és versenyszférában egyaránt. Cégünk 15 éves tapasztalattal rendelkezik az adattárházak, az üzleti-intelligencia, egyedi fejlesztések és a tervező megoldások, valamint a dokumentum- és iratkezelés területén. Magyarországon az IBM Cognos üzleti intelligencia- és tervező megoldásainak kiemelt forgalmazója.

Cégtörténet

Az Axis alapítói, akik 1989-ben a Videoton szakemberei közül kerültek ki, a kezdetektől fogva az informatikai piac újabb szegmenseinek meghódítására és a cég piaci részesedésének növelésére törekedtek. A cég gyorsan és hatékonyan reagált a 90-es évek végén a piacon megjelenő üzleti intelligencia és adattárház iránti igényekre: rövid idő alatt az üzleti intelligencia piac meghatározó szereplőjévé vált. Az IBM Cognos, a Microsoft és az Oracle élvonalbeli technológiája és termékei mentén az Axis számos szakterületet felölelő, platform-független fejlesztői és tanácsadói kompetenciát alakított ki, amely az üzleti adatok hatékony tervezését, rögzítését, tárolását, kinyerését és elemzését biztosító, testre szabott és nagy megbízhatóságú megoldások kialakítását teszi lehetővé teljes körű szolgáltatás keretében.

Teljes körű szolgáltatás portfólió

Mára cégünk portfóliója alkalmazkodva a piaci igényekhez az üzleti intelligencia megoldásokon túl kiterjed a BIG DATA technológiákra, az egyedi igényeken alapulú multiplatform technológiákra épülő fejlesztésekre, valamint megoldásaink teljes körü integrációjára üzemeltetésére, valamint a jelentősebb platformok (MS, Oracle, Novell, IBM, HP) támogatására üzemeltetésére kapcsolódó hardver és szoftver integrációjára.

Minőségbiztosítás

Munkánk színvonalát stabil pénzügyi és erős szakmai hátterünk, a fejlesztési tevékenységbe beépült szoftver konfiguráció-kezelési módszertanunk, teljes körű ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszerünk, valamint ISO 14001 tanúsítványunk garantálja. Cégünk elismertségét híven tükrözi az évek óta meglévő minősített kormányzati beszállítói, valamint általános NATO beszállítói státuszunk.

Letölthető dokumentum:

Integrált politika