Egyedi fejlesztések

Napjainkban a legtöbb informatikai rendszer nyújt olyan szolgáltatásokat, melyekkel több ember hosszú napokat igénybevevő munkáját lehet néhány perc alatt megoldani, illetve a rendszerek képesek a legösszetettebb feladatok hatékony megoldására is. Azonban ebben a helyzetben is vannak olyan ügyfél oldali igények, melyek egyediségük, összetettségük miatt ezekkel az univerzális rendszerekkel nem támogathatóak. Ilyen esetben nyújthat hatékony segítséget egy egyedileg fejlesztett alkalmazás ami kifejezettem az adott probléma, problémakör megoldására jön létre. Ezáltal a létrejött megoldás a lehető leghatékonyabban képes támogatni a vállalkozás munkáját.

Az Axis Rendszerház Kft. csapata és sok éves tapasztalattal és széleskörű referenciákkal rendelkezik az egyedi szoftver fejlesztés területén. Szakembereink a szoftverfejlesztés szabványos és nyitott technológiák (relációs adatbázis-kezelők, XML, webszolgáltatások), és az elterjedt platformok (Microsoft.Net Framework, Java, Oracle, Xamarin, C++) használatával képesek a legspeciálisabb igények kiszolgálására is. Legfontosabb fejlesztési területek az alábbiak:

Tranzakciós rendszerek építése

Oracle, MS SQL, Postgre adatbázis-kezelők felhasználásával egyedi fejlesztésű informatikai rendszerek kialakítása. Legjelentősebb munkáink során akár több tízmilliónyi tételt tartalmazó adatbázisokat építettünk.

Adattárházak építése

Oracle, MS SQL, Postgre alapú adattárházak kialakítása.

Az Axis Rendszerház Kft. építette a közigazgatás egyik legnagyobb adattárházát az OEP részére, de vannak referenciáink a Magyar Telekomnál, a MÁV-nál, és az oktatás területén is. Sikeres fejlesztéseink, tapasztalataink és nem utolsósorban referenciáink vannak nagy adatbázisok opensource eszközre való áttelepítésében és működtetésében.

Adatbányászat

Munkánk során több tízmilliós tételszámú adatbázisokon adatbányászati eszközök használatában szereztünk tapasztalatot. Ezen az ügyfeleink és cégünk által is perspektivikusnak ítélt területen megszerzett tapasztalatokkal megtettük az első lépéseket a Big Data problémakör irányába.

Platformfüggetlen mobil alkalmazások fejlesztése

Szintén adatbázisokhoz, ill. adattárházakhoz (is) kapcsolódnak platformfüggetlen Xamarin-os mobil célalkalmazás-fejlesztéseink, amelyek egyaránt használhatóak Android, iOS és WidowsPhone eszközökön is. Ezen a területen K+F referenciát tudunk felmutatni.

Webes publikálás

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az InfoPath űrlapok SharePointon keresztüli automatikus webes publikálásában is.