Rendszerintegráció

Hardver megoldások

Megoldásaink tartalmazzák a szerverek, háttértárak és mentési rendszerek tervezését, implementálását, támogatását. Kiváló viszonyt ápolunk a gyártók magyarországi képviseleteivel, és maximális támogatásukat tudhatjuk magunk mögött. Szakembereinek kiválóan képzettek és kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek HW megoldások üzemeltetése terén.

Virtualizáció

A virtualizáció egy olyan absztrakt réteg létrehozását jelenti, amely elválasztja a fizikai hardvert az operációs rendszertől annak érdekében, hogy az IT erőforrások jobb kihasználása és nagyobb rugalmassága valósulhasson meg. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink jártasak a különböző virtualizációs technológiákban, legyen szó akár fizika szerverek virtualizálásáról, akár virtualizációs platformok közötti váltásról, akár virtualizált szerverpark tervezéséről, megvalósításáról, üzemeltetéséről.

Alapinfrastruktúra megoldások

Csak stabil alapinfrastruktúra képezheti jól működő informatikai rendszer alapját. Az informatikai rendszert akár egy házhoz is hasonlíthatjuk: minél erősebb az alap, annál biztosabban állja az építmény a „viharokat”, a terhelést és a bővítést. Ügyfeleink, partnereink számára magasan képzett és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink biztosítják e stabil alapok megteremtését, legyen szó akár kliens, akár szerver oldalról.

Adatbázis alapú rendszerek

Egy vállalat folyamatos üzletmenetének egyik legfontosabb kulcsa az, hogy a napi munkát kiszolgáló alkalmazások probléma nélkül álljanak a munkatársak és partnerek rendelkezésére. Megtervezzük és kivitelezzük az üzleti alkalmazások futtatásához és gördülékeny használatához szükséges alapinfrastruktúrát, adatbázis környezetet, vagy illesztjük a meglévő infrastruktúrába az újonnan bevezetendő alkalmazás rendszert.

Rendszermenedzsment megoldások

Ha a vállalat üzletmenetében kritikus szerepet betöltő rendszer és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások leállnak, és nem érik el a kívánatos szolgáltatási szintet, az árbevétel-kiesést, elégedetlen ügyfeleket és versenyhátrányt jelent. Az ilyen helyzet elkerüléséhez elengedhetetlen, hogy az üzletvitelhez szükséges alkalmazások működése folyamatosan nyomon követhető, monitorozható legyen, és hogy bizonyos problémáknak akár proaktívan elébe mehessenek az üzemeltetésért felelős munkatársak.

Adatvédelemi megoldások

Stabil, hibatűrő informatikai rendszer ma már nem képzelhető el megfelelő adatvédelmi megoldások nélkül. Több gyártó termékeit képviseljük adatmentési megoldások terén, minden esetben maximálisan az ügyfél céljaihoz és igényeihez szabva az ajánlott megoldást. Ezen mentési, archiválási rendszerek működtetésével lehetővé válik mind Windows, Unix és Linux alapon az operációs rendszer szintű mentéstől kezdve a nyitott fájlok mentése, az adatbázisok és alkalmazások mentése. Az egyes megoldások magas szinten nyújtanak támogatást az egyes alkalmazások (Exchange Server, Lotus Domino Server, SQL, Oracle stb.) adatainak mentésére is.