Termékeink

Kis- és középvállalkozások számára

Elérhetővé tesszük az üzleti intelligencia megoldásokat IBM Cognos Express eszközzel! Az üzlet bármely területén tudunk az IBM Cognos Express szoftver és tanácsadóink szakértelme által megoldást nyújtani, amelynek segítségével átláthatóvá válnak a felmerült problémák. Számszerűsítjük a teljesítménymutatókat, biztosítjuk az üzleti környezet változásaihoz a gyors reagálást, mindezt úgy, hogy a vállalkozás egyedi igényei szerint testreszabott tervezési, elemzési, riportolási lehetőségek tárházát kínáljuk.

IBM Cognos Express

A piacon az első és eddig egyetlen integrált üzleti intelligencia (BI) és tervezési megoldás, amelyet kifejezetten a középvállalatok igényeire szabtak. A termék megfizethető áron biztosítja a középvállalatok számára fontos alapvető jelentéskészítési, elemzési, áttekintő, teljesítménymérési, költségvetés-készítési és előrejelzési lehetőségeket. Az előre konfigurált megoldás mindent magában foglal, ezzel biztosítja az egyszerű telepítést és használatba vételt.

Nagyvállalati megoldások

Az IBM Cognos termékcsalád számos tagja nyújt megoldást az üzleti intelligencia és a vállalati teljesítménymenedzsment területén. Tanácsadói csapatunk segítségével olyan alkalmazás implementálható, amely lehetővé teszi az elkülönült rendszerek nagy mennyiségű adathalmazainak feldolgozását, a teljesítmények összekapcsolását, valós idejű elemzését, és döntéstámogatással biztosítja a hatékony vállalati működést.

IBM Business Intelligence

Az IBM Cognos Business Intelligence szoftver a jelentéskészítést ötvözi az elemzéssel, a teljesítményméréssel és a műszerfalakkal (dashboard). Ezenfelül az említett üzletiadat-kezelési (BI) funkciókat tervezéssel, forgatókönyvek modellezésével, valós idejű felügyelettel és prediktív elemzéssel egészíti ki, melyeknek köszönhetően kiaknázhatja a szervezeten belül és azon túl felmerülő információkat, és ezáltal kapcsolatot építhet ki a legfontosabb érdekelt felekkel, valamint ismereteket oszthat meg, koordinációt végezhet és döntéseket hozhat.

IBM Cognos TM1

Az IBM Cognos TM1 vállalati tervező-elemző platformra támaszkodva támogatható, sőt modernizálható a teljes vállalati tervezési folyamat, magában foglalva a célkitűzés, üzleti tervezés, riportkészítés, elemzés, előrejelzés tevékenységeit. A Cognos TM1 az eddig alkalmazott helyi telepítés mellett már működtethető felhőalapú infrastruktúrában, mobil eszközökkel is használható. A Cognos TM1 lehetővé teszi a tervezési, előrejelzési munkálatokban történő integrált részvételt. Lehetővé teszi összetett adatstruktúrák elemzését, új modellek létesítését, rugalmasan alkalmazkodva a folyamatosan változó, fejlődő üzleti környezethez, vezetői elvárásokhoz. Ezenfelül eszközt kínál a hatékony teljesítménymérés megvalósítására (KPI monitoring, BSC), és támogatja a tevékenységek és erőforrások vállalati célrendszerrel és piaci környezettel történő összehangolását.

IBM Cognos e.Planning

A Cognos e.Planning egy olyan rugalmas és hatékony üzleti tervezőeszköz, amit úgy alkottak meg, hogy a vállalatcsoport szintű stratégiai és üzleti tervezést integrálja a vezetői jelentéskészítéssel és az eltéréselemzéssel. Ezen túlmenően a "breakback" funkció és a multidimenzionális adatkezelés segítségével a Cognos e.Planning tervezési képességeit a világon egyedülállóvá teszi. Segítségével a vállalati szintű stratégiai tervezés és az operatív szintű alapköltségvetések a korábban megszokott tervezési idő a megszokott töredéke lehet. A Cognos e.Planning alkalmazásai egymástól kölcsönösen függő modulokat jelentenek, amelyek tükrözik az adatok természetes áramlását az üzleti tervezési és jelentéskészítési folyamaton keresztül - ez pedig egy olyan rendszert eredményez, amely rugalmasan reagál és könnyen menedzselhető. A Cognos e.Planning-nek két, felépítésében különböző változata létezik. A Windows Kliens verzió lokális hálózatokon, illetve Terminál szerveren keresztül használható, míg a WEB verzió egy natív, háromrétegű webalkalmazás.