Saját termékek

Dokumentumkezelés, ügyirat-nyilvántartás

Az Axis Informatika Kft. a Microsoft .NET Framework technológiáját felhasználva továbbfejlesztette a 4iG Nyrt. Contentum dokumentum- és ügyiratkezelő megoldását. A legkorszerűbb informatikai architektúrára - Intranet/WEB technológiára - épülő Contentum.Net alkalmazáscsomag a dokumentummenedzsment és a csoportmunka-támogatás, az irat- és ügykezelés, a munkafolyamat-vezérlés és az elektronikus ügyintézés terén egyaránt megbízható és hatékony támogatást nyújt mind a közigazgatási, mind a gazdasági szervezetek számára. Moduláris felépítése, paraméterezhetősége révén rugalmasan a szervezet igényeihez illeszthető.

PATER vasúti infrastruktúra és diagnosztikai szakértői rendszer

A moduláris felépítésű, többnyelvű PATER rendszer vasúti vezetők, pályamérnökök és szakértők számára nyújt információt a vasútpályák adatairól, állapotáról, és egyebek között javaslatot tesz a karbantartási tervekre és az alkalmazandó sebességhatárokra is. Az Axis a MÁV- Központi Felépítményvizsgáló Kft. által szolgáltatott "know-how" alapján fejlesztette ki a Microsoft .Net technológiájára épített megoldást.

Cash Management rendszer

A CM rendszer a pénzforgalom központosított kezelését látja el nagyvállalati környezetben. Szorosan integrálódik a vállalatcsoport belső informatikai rendszereivel (pl. az SAP vállalatirányítási rendszerrel, és más számlázási rendszerekkel), a számlavezető bankokkal pedig közvetlen elektronikus kapcsolatban áll.

Főbb funkciók a teljesség igénye nélkül: bankforgalmi adatok feldolgozása, átvétele és szétosztása; bankforgalmi elemzések; beszedési megbízások kezelése; bankkártyás fizetések; postai kifizetések; postai térülések; bérátutalások; vámköltségek kezelése; devizaügyletek kezelése; felvett és adott hitelek nyilvántartása (állomány, kamatlábak, a törlesztési, kamatfizetési és díjfizetési ütemek), kamatok, díjak számítása, a fizetési kötelezettségek előrejelzése; az esedékes kifizetésekhez tartozó átutalási megbízások generálása; a banki teljesítés figyelése.

QMS - Általános és élelmiszeripari minőség-felügyeleti és nyomkövető megoldások

Az élelmiszeripari termékek (pl. gyorsfagyasztott élelmiszer-alapanyagok, készételek) minőségbiztosításának fontos feltétele, a termék minőségére kihatással lévő különböző paraméterek nyilvántartása, azoknak a vonatkozó szabványok határértékeivel való összevetése (minősítés), valamint a teljes körű termékazonosítás és visszakereshetőség biztosítása. Az Axis QMS terméke ennek a feladatnak felel meg.