AXIS Pearson VUE Vizsgaközpont

AXIS Pearson VUE Vizsgaközpont

Az AXIS Kft. 2016. február elsejétől Pearson VUE vizsgaközpontot is üzemeltet, ahol nyugodt körülmények között van lehetőség számos gyártói vizsga letételére, pl.: Microsoft, CISCO, HP, CheckPoint, Avaya. A teljes gyártói vizsga kínálatot itt találja meg. Jelenleg két vizsgaállomást működtetünk, így egyszerre, párhuzamosan két fő tud vizsgázni.

A vizsgaközpont nyitva tartása

Pearson VUE vizsgaközpontunk minden héten, hétfőn és kedden 8:00-16:30 óra között tart nyitva (a zárási időpontig kell a vizsgákat befejezni).

A nyitva tartás kivételes esetekben módosulhat (pl. karbantartási munkák, illetve nyári szabadságolások miatt).

A jelentkezés módja

Vizsgaközpontunkban előre egyeztetett időpontban lehetséges vizsgát tenni. A szabad időpontokkal, a vizsgák árával és egyéb vizsga információkkal kapcsolatban, kérjük email-en vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal: Vizsgakozpont.VUE [kukac ] axis pont hu. Az egyeztetéshez kérjük, szíveskedjen megadni a gyártó nevét, és a vizsga kódját, mert csak ezek birtokában tudunk információt adni. Amennyiben több vizsgát rendelne meg egyszerre, kérje egyedi ajánlatunkat! A megrendeléshez kérjük, hogy az itt letölthető megrendelő lapot szíveskedjenek aláírva, pecséttel ellátva, szkennelve vagy faxon a részünkre elküldeni az űrlapon található elérhetőségeink valamelyikére.

A vizsga helyszíne

Pearson VUE vizsgaközpontunk a 1037 Budapest, Montevideo utca 8. szám alatt található. Megközelíthetőség:


Letölthető dokumentumok